Bobpálya Budapest | Bemutatkozás
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Bemutatkozás

A budapesti bobpálya

bemutatkozás

Budapest zöldövezetében található szórakoztató centrumunk 1995 óta fogadja kedves vendégeit.A bobpálya mellett egy nemzetközi szabványnak megfelelő minigolf pálya, valamint két darab, télen fedett és kivilágított műfüves focipálya, büfé és egy légvár is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra.

A büfé minden nap nyitva tart. A kínálatból: üdítők, jégkrémek, gombócos fagylalt, hamburger, hotdog, különböző turmixok és szendvicsek.

Különböző rendezvényekhez, eseményekhez (céges- vagy születésnapi rendezvények, csapatépítés, stb.) előzetes telefonos vagy személyes egyeztetés alapján helyszínt biztosítunk. A rendezvények alkalmával a nyitva tartás igény szerint rugalmasan változhat. Hangosítás, fénytechnika rendelkezésre áll. Érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon: +36 1 310 41 22.

Nyitvatartás és kapcsolat megtekintéséhez kattints ide!

A parkolás és a mosdók használata ingyenes!

Fizetési mód: Készpénz és bankkártya